Nederlandse special-effectspionier Harry Wiessenhaan van films als Soldaat van Oranje overleden - Gelderland nieuws - NewsLocker (2024)

Table of Contents
Twintig jaar cel voor ‘een van de gewelddadigste relschoppers’ bestorming Capitool Tegen de landelijke trend in: atletiek afgelopen twee jaar gegroeid, maar niet in Arnhem Lichaam tweede dodelijk slachtoffer ingestort hotel Duitsland geborgen Advertentie Kranten in verzet tegen ‘draconisch’ kabinetsplan voor btw-verhoging: ‘Dit móet van tafel’ Is positie van prinses Laurentien nog houdbaar? ‘Er moet echt duidelijke keuze komen van Schoof’ Herstelt Sifan Hassan na twee keer brons voldoende voor marathon? ‘Ik hoop vooral op bed te liggen’ Jamie Lee Curtis pleit voor gelijkheid op de set: crew moet naamplaatjes dragen Advertentie Brokstukken van Chinese raket vormen risico voor satellieten Veelbesproken boksster Imane Khelif pakt goud voor Algerije Deze BN’ers gaan het avontuur aan in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson Ik val in een zwart gat als de Spelen voorbij zijn TeamNL verbetert recordaantal gouden plakken op fantastische vrijdag in Parijs Succescoach Paul van Ass kwam voor hockeysters als een geschenk uit de hemel na ‘angstcultuur’ onder Annan Adele bevestigt geruchten: zangeres showt verlovingsring tijdens concert in München Vitesse krijgt van Telstar voor sfeervol Gelredome volgende tik op neus Net geen primeur voor breaker India Sardjoe: ‘Maar mijn droom is uitgekomen’ Opnieuw goud! Hockeysters prolongeren olympische titel na bloedstollende slotfase Opnieuw goud! Hockeysters prolongeren olympische titel na bloedstollende finale tegen China Hockeysters van Oranje pakken ook olympisch goud, Anne Veenendaal de heldin na shoot-outs Man (39) opgepakt die mensen als nepagent oplichtte voor vele duizenden euro's Sifan Hassan pakt ook brons op tien kilometer bij unieke olympische trilogie in Parijs LIVE Olympische Spelen | Hockeysters gaan in shoot-outs strijden om het goud na spannende finale tegen China India Sardjoe (18) grijpt naast medaille in eerste olympische breakingtoernooi ooit Poolstokhoogspringer, discuswerper en voetballers imiteren liefkozend de nonchalante schutter Yusuf Dikeç Polsstokhoogspringer, discuswerper en voetballers imiteren liefkozend de nonchalante schutter Yusuf Dikeç Een nonchalante houding is een bewondering voor het gewone Vrouw vermist in Tiel: politie zoekt met helikopter in de wijk Vermiste vrouw in Tiel is terecht, politie zocht met helikopter in de wijk Gover Meit over diskwalificatie Joost Klein: ‘Onze wereld is heel klein geworden’
  • 07-08-2024 19:49 via gelderlander.nl

    Nederlandse special-effectspionier Harry Wiessenhaan van films als Soldaat van Oranje overleden - Gelderland nieuws - NewsLocker (1)

    De Nederlandse special-effectspionier Harry Wiessenhaan is op 75-jarige leeftijd overleden. Dat heeft zijn zoon Rick woensdag aan het ANP gemeld. De in Rotterdam geboren Wiessenhaan overleed maandagavond aan een hartstilstand in Zweden, waar hij na zijn naderende pensioen wilde blijven wonen.

    Lees meer

  • Twintig jaar cel voor ‘een van de gewelddadigste relschoppers’ bestorming Capitool

    10-08-2024 04:57 via gelderlander.nl

    Nederlandse special-effectspionier Harry Wiessenhaan van films als Soldaat van Oranje overleden - Gelderland nieuws - NewsLocker (2)

    Een Amerikaanse rechtbank heeft vrijdag een celstraf van twintig jaar uitgesproken tegen een man die op 6 januari 2021 betrokken was bij de bestorming van het Capitool. Volgens de aanklager was de man ,,een van de gewelddadigste” deelnemers aan de rellen.

    Lees meer

  • Tegen de landelijke trend in: atletiek afgelopen twee jaar gegroeid, maar niet in Arnhem

    10-08-2024 04:29 via gelderlander.nl

    Nederlandse special-effectspionier Harry Wiessenhaan van films als Soldaat van Oranje overleden - Gelderland nieuws - NewsLocker (3)

    Een Femke Bol- of Sifan Hassan-effect? Arnhem kan het na de Olympische Spelen best gebruiken: de lokale atletiekverenigingen zijn kleiner dan twee jaar geleden, blijkt uit jaarcijfers van de Atletiekunie. En dat terwijl de sport in dezelfde periode landelijk is gegroeid.

    Lees meer

  • Lichaam tweede dodelijk slachtoffer ingestort hotel Duitsland geborgen

    10-08-2024 04:22 via gelderlander.nl

    Nederlandse special-effectspionier Harry Wiessenhaan van films als Soldaat van Oranje overleden - Gelderland nieuws - NewsLocker (4)

    Vier dagen na de instorting van het hotel in Kröv, in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts, is het lichaam van het tweede dodelijke slachtoffer onder het puin vandaan gehaald. Dat heeft de politie van Trier medegedeeld. Het gaat om de eigenaar van het hotel.

    Lees meer

  • Advertentie

  • Kranten in verzet tegen ‘draconisch’ kabinetsplan voor btw-verhoging: ‘Dit móet van tafel’

    10-08-2024 03:00 via gelderlander.nl

    Nederlandse special-effectspionier Harry Wiessenhaan van films als Soldaat van Oranje overleden - Gelderland nieuws - NewsLocker (5)

    Een tekenestafette waar 33 Nederlandse cartoonisten aan meedoen, is de aftrap van een campagne tegen de aangekondigde btw-verhoging op kranten, weekbladen en tijdschriften. Als het in afgelopen mei gelanceerde kabinetsplan doorgaat, wordt een jaarabonnement op bijvoorbeeld het AD een slordige 60 euro duurder.

    Lees meer

  • Is positie van prinses Laurentien nog houdbaar? ‘Er moet echt duidelijke keuze komen van Schoof’

    10-08-2024 03:00 via gelderlander.nl

    Nederlandse special-effectspionier Harry Wiessenhaan van films als Soldaat van Oranje overleden - Gelderland nieuws - NewsLocker (6)

    Minister-president Dick Schoof moet volgende week bij terugkeer van zijn zomervakantie laten zien wat hij wil met prinses Laurentien, zo stellen staatsrechtgeleerden Peter Rehwinkel en Paul Bovend’Eert. Bij de ambtelijke top van het ministerie van Financiën zijn ‘meerdere’ meldingen binnengekomen over prinses Laurentien waarbij ‘de emoties weleens zijn opgelopen’ over haar optreden. Zij kan niet langer aanblijven, stellen de twee experts.

    Lees meer

  • Herstelt Sifan Hassan na twee keer brons voldoende voor marathon? ‘Ik hoop vooral op bed te liggen’

    10-08-2024 03:00 via gelderlander.nl

    Nederlandse special-effectspionier Harry Wiessenhaan van films als Soldaat van Oranje overleden - Gelderland nieuws - NewsLocker (7)

    Met tweemaal brons op de atletiekbaan trekt Sifan Hassan naar het asfalt van Parijs. Na haar derde plaats op de 10.000 meter volgt nu het spannendste deel van haar toernooi: het herstel richting de marathon op zondagochtend. ,,Ik heb eigenlijk drie dagen rust nodig, maar die heb ik niet.”

    Lees meer

  • Jamie Lee Curtis pleit voor gelijkheid op de set: crew moet naamplaatjes dragen

    10-08-2024 01:43 via gelderlander.nl

    Nederlandse special-effectspionier Harry Wiessenhaan van films als Soldaat van Oranje overleden - Gelderland nieuws - NewsLocker (8)

    Om meer gelijkheid op de set te creëren, wil Jamie Lee Curtis dat crewleden bij opnames van haar films naamplaatjes dragen. Zo verdwijnt volgens de actrice de hiërarchie die op de set zou bestaan.

    Lees meer

  • Advertentie

  • Brokstukken van Chinese raket vormen risico voor satellieten

    10-08-2024 01:28 via gelderlander.nl

    Nederlandse special-effectspionier Harry Wiessenhaan van films als Soldaat van Oranje overleden - Gelderland nieuws - NewsLocker (9)

    Een deel van een Chinese raket die deze week in de ruimte in meer dan 700 brokstukken explodeerde, vormt nu een risico voor meer dan 1100 satellieten en andere objecten die in een baan om de aarde cirkelen. Ze lopen kans om in botsing te komen met de brokstukken.

    Lees meer

  • Veelbesproken boksster Imane Khelif pakt goud voor Algerije

    09-08-2024 23:34 via gelderlander.nl

    Nederlandse special-effectspionier Harry Wiessenhaan van films als Soldaat van Oranje overleden - Gelderland nieuws - NewsLocker (10)

    De veelbesproken boksster Imane Khelif heeft olympisch goud gewonnen in de gewichtsklasse tot 66 kilogram. De Algerijnse, die is betrokken bij een gendercontroverse, won in de finale op punten van Yang Liu uit China.

    Lees meer

  • Deze BN’ers gaan het avontuur aan in het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson

    09-08-2024 23:20 via gelderlander.nl

    Nederlandse special-effectspionier Harry Wiessenhaan van films als Soldaat van Oranje overleden - Gelderland nieuws - NewsLocker (11)

    Nog heel even wachten en dan kunnen liefhebbers van Expeditie Robinson zich weer onderdompelen in minimale hoeveelheden rijst, kibbelende BN’ers en heftige eilandraden op een onbewoond eiland. Welke BN'ers wagen zich dit seizoen aan het avontuur? RTL stelde vrijdag de kandidaten voor.

    Lees meer

  • Ik val in een zwart gat als de Spelen voorbij zijn

    09-08-2024 23:09 via gelderlander.nl

    Nederlandse special-effectspionier Harry Wiessenhaan van films als Soldaat van Oranje overleden - Gelderland nieuws - NewsLocker (12)

    Dit weekend zijn de laatste wedstrijden van de Olympische Spelen. Het grootste sportevenement ter wereld is dan na zeventien dagen afgelopen.

    Lees meer

  • TeamNL verbetert recordaantal gouden plakken op fantastische vrijdag in Parijs

    09-08-2024 23:00 via gelderlander.nl

    Nederlandse special-effectspionier Harry Wiessenhaan van films als Soldaat van Oranje overleden - Gelderland nieuws - NewsLocker (13)

    Dag 14 van de Olympische Spelen was een groot succes voor TeamNL. In Parijs werd, dankzij triomfen op het hockeyveld en op de wielrenbaan, het recordaantal gouden plakken van de Spelen van 2000 in Sydney verbeterd. Sifan Hassan pakte brons op de 10.000 meter, net als baanwielrensters Lisa van Belle en Maike van der Duin op de koppelkoers. Lees hier alles terug van de olympische vrijdag.

    Lees meer

  • Succescoach Paul van Ass kwam voor hockeysters als een geschenk uit de hemel na ‘angstcultuur’ onder Annan

    09-08-2024 22:59 via gelderlander.nl

    Nederlandse special-effectspionier Harry Wiessenhaan van films als Soldaat van Oranje overleden - Gelderland nieuws - NewsLocker (14)

    Het zou de meest zekere Nederlandse medaille van deze Olympische Spelen zijn. Onder die druk moesten de hockeysters het in Parijs maar weer laten zien. Maar Oranje levert altijd. Zelfs als het via een omweg moet, zelfs tegen een uiterst pikante tegenstander.

    Lees meer

  • Adele bevestigt geruchten: zangeres showt verlovingsring tijdens concert in München

    09-08-2024 22:08 via gelderlander.nl

    Nederlandse special-effectspionier Harry Wiessenhaan van films als Soldaat van Oranje overleden - Gelderland nieuws - NewsLocker (15)

    De geruchten gingen al langer, maar Adele heeft nu zelf bevestigd dat ze gaat trouwen. Tijdens haar show in München bevestigde de zangeres dat ze verloofd is met partner Rich Paul.

    Lees meer

  • Vitesse krijgt van Telstar voor sfeervol Gelredome volgende tik op neus

    09-08-2024 21:56 via gelderlander.nl

    Nederlandse special-effectspionier Harry Wiessenhaan van films als Soldaat van Oranje overleden - Gelderland nieuws - NewsLocker (16)

    Vitesse heeft vrijdagavond na ruim 35 jaar een pijnlijke rentree in de eerste divisie gemaakt. Liefst 17.000 dolenthousiaste mensen zagen de Arnhemse club, na maanden gesoebat gered van de ondergang, spectaculair terugkomen tegen Telstar maar toch nog alles uit handen geven: 2-3.

    Lees meer

  • Net geen primeur voor breaker India Sardjoe: ‘Maar mijn droom is uitgekomen’

    09-08-2024 21:48 via gelderlander.nl

    Nederlandse special-effectspionier Harry Wiessenhaan van films als Soldaat van Oranje overleden - Gelderland nieuws - NewsLocker (17)

    Ze maakt moves waarvan je alleen al bij het kijken bijna je nek breekt. Maar de 18-jarige India Sardjoe, alias B-girl India, bleef vrijdagavond op La Place de la Concorde heel en overeind. Het was alleen net niet voldoende voor de eerste olympische plak bij breaking.

    Lees meer

  • Opnieuw goud! Hockeysters prolongeren olympische titel na bloedstollende slotfase

    09-08-2024 21:42 via gelderlander.nl

    Nederlandse special-effectspionier Harry Wiessenhaan van films als Soldaat van Oranje overleden - Gelderland nieuws - NewsLocker (18)

    De Nederlandse hockeysters hebben voor de vijfde keer olympisch goud veroverd. In een spannende finale werd China na shoot-outs verslagen. Anne Veenendaal werd de grote heldin bij Oranje door drie inzetten van China te stoppen. Gisteravond wonnen de Nederlandse mannen al na shoot-outs het goud na de spannende finale tegen Duitsland.

    Lees meer

  • Opnieuw goud! Hockeysters prolongeren olympische titel na bloedstollende finale tegen China

    09-08-2024 21:42 via gelderlander.nl

    Nederlandse special-effectspionier Harry Wiessenhaan van films als Soldaat van Oranje overleden - Gelderland nieuws - NewsLocker (19)

    De Nederlandse hockeysters hebben voor de vijfde keer olympisch goud veroverd. In een enorm spannende finale (1-1) met een late gelijkmaker van Yibbi Jansen werd China na shoot-outs verslagen: 3-1. Anne Veenendaal werd de grote heldin bij Oranje door drie inzetten van China te stoppen. Gisteravond wonnen de Nederlandse mannen al na shoot-outs het goud na de spannende finale tegen Duitsland.

    Lees meer

  • Hockeysters van Oranje pakken ook olympisch goud, Anne Veenendaal de heldin na shoot-outs

    09-08-2024 21:42 via gelderlander.nl

    Nederlandse special-effectspionier Harry Wiessenhaan van films als Soldaat van Oranje overleden - Gelderland nieuws - NewsLocker (20)

    De Nederlandse hockeysters hebben voor de vijfde keer olympisch goud veroverd. In een spannende finale werd China na shoot-outs verslagen. Anne Veenendaal werd de grote heldin bij Oranje door drie inzetten van China te stoppen. Gisteravond wonnen de Nederlandse mannen al na shoot-outs het goud na de spannende finale tegen Duitsland.

    Lees meer

  • Man (39) opgepakt die mensen als nepagent oplichtte voor vele duizenden euro's

    09-08-2024 21:36 via gelderlander.nl

    Nederlandse special-effectspionier Harry Wiessenhaan van films als Soldaat van Oranje overleden - Gelderland nieuws - NewsLocker (21)

    De politie heeft een 39-jarige man uit Amsterdam aangehouden die zich heeft voorgedaan als agent en mensen oplichtte. Zeker acht mensen zijn slachtoffer van zijn zwendel, waarbij hij vele duizenden euro’s buitmaakte.

    Lees meer

  • Sifan Hassan pakt ook brons op tien kilometer bij unieke olympische trilogie in Parijs

    09-08-2024 21:30 via gelderlander.nl

    Nederlandse special-effectspionier Harry Wiessenhaan van films als Soldaat van Oranje overleden - Gelderland nieuws - NewsLocker (22)

    Na brons op de 5000 meter heeft Sifan Hassan vrijdagavond op de tien kilometer bij de Olympische Spelen in Parijs beslag gelegd op brons. Eerder deze Zomerspelen in Parijs won Hassan ook brons op de 5000 meter.

    Lees meer

  • LIVE Olympische Spelen | Hockeysters gaan in shoot-outs strijden om het goud na spannende finale tegen China

    09-08-2024 21:29 via gelderlander.nl

    Nederlandse special-effectspionier Harry Wiessenhaan van films als Soldaat van Oranje overleden - Gelderland nieuws - NewsLocker (23)

    De Nederlandse hockeysters zijn om 20.00 uur begonnen aan hun finale tegen China in het Stade Yves-du-Manoir. Kan het team van bondscoach Paul van Ass de olympische titel prolongeren of zorgt Alyson Annan voor een verrassing met de Chinese vrouwen? Gisteravond wonnen de Nederlandse mannen al het goud na de spannende finale tegen Duitsland. Volg hieronder ons liveblog.

    Lees meer

  • India Sardjoe (18) grijpt naast medaille in eerste olympische breakingtoernooi ooit

    09-08-2024 21:29 via gelderlander.nl

    Nederlandse special-effectspionier Harry Wiessenhaan van films als Soldaat van Oranje overleden - Gelderland nieuws - NewsLocker (24)

    India Sardjoe heeft naast de medailles gegrepen tijdens haar olympische debuut. De achttienjarige Haagse verloor in de troostfinale van het breakingtoernooi, de eerste editie van de nieuwe sport op de Spelen, van B-Girl 671 (de Chinese Liu Qingyi).

    Lees meer

  • Poolstokhoogspringer, discuswerper en voetballers imiteren liefkozend de nonchalante schutter Yusuf Dikeç

    09-08-2024 21:00 via gelderlander.nl

    Nederlandse special-effectspionier Harry Wiessenhaan van films als Soldaat van Oranje overleden - Gelderland nieuws - NewsLocker (25)

    Özcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

    Lees meer

  • Polsstokhoogspringer, discuswerper en voetballers imiteren liefkozend de nonchalante schutter Yusuf Dikeç

    09-08-2024 21:00 via gelderlander.nl

    Nederlandse special-effectspionier Harry Wiessenhaan van films als Soldaat van Oranje overleden - Gelderland nieuws - NewsLocker (26)

    Özcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

    Lees meer

  • Een nonchalante houding is een bewondering voor het gewone

    09-08-2024 21:00 via gelderlander.nl

    Nederlandse special-effectspionier Harry Wiessenhaan van films als Soldaat van Oranje overleden - Gelderland nieuws - NewsLocker (27)

    Özcan Akyol schrijft drie keer per week over wat hem bezighoudt.

    Lees meer

  • Vrouw vermist in Tiel: politie zoekt met helikopter in de wijk

    09-08-2024 20:57 via gelderlander.nl

    Nederlandse special-effectspionier Harry Wiessenhaan van films als Soldaat van Oranje overleden - Gelderland nieuws - NewsLocker (28)

    Een vrouw in Tiel is sinds vrijdagavond vermist. Ze zou rond 19.00 uur zijn vertrokken vanaf de Prins Bernhardlaan. De politie zoekt met meerdere agenten in de wijk en ook cirkelt er al lange tijd een politiehelikopter rond.

    Lees meer

  • Vermiste vrouw in Tiel is terecht, politie zocht met helikopter in de wijk

    09-08-2024 20:57 via gelderlander.nl

    Nederlandse special-effectspionier Harry Wiessenhaan van films als Soldaat van Oranje overleden - Gelderland nieuws - NewsLocker (29)

    Een vrouw in Tiel is vrijdagavond een korte vermist geweest. Ze zou rond 19.00 uur zijn vertrokken vanaf de Prins Bernhardlaan. Inmiddels is de vrouw weer terecht.

    Lees meer

  • Gover Meit over diskwalificatie Joost Klein: ‘Onze wereld is heel klein geworden’

    09-08-2024 20:56 via gelderlander.nl

    Nederlandse special-effectspionier Harry Wiessenhaan van films als Soldaat van Oranje overleden - Gelderland nieuws - NewsLocker (30)

    De kwaliteit van leven van alle mensen die betrokken waren bij de songfestivalact van Joost Klein is ‘achteruitgegaan’. Dat zegt Gover Meit, die verantwoordelijk was voor de act van Klein, in gesprek met Trouw. Klein werd dit jaar met zijn nummer Europapa gediskwalificeerd omdat hij een medewerker zou hebben bedreigd.

    Lees meer

  • Nederlandse special-effectspionier Harry Wiessenhaan van films als Soldaat van Oranje overleden - Gelderland nieuws - NewsLocker (2024)
    Top Articles
    208000 Yen To Usd
    US Patent for Melanocortin 1 receptor ligands and methods of use Patent (Patent # 10,329,326 issued June 25, 2019)
    Bubble Guppies Who's Gonna Play The Big Bad Wolf Dailymotion
    Dragon Age Inquisition War Table Operations and Missions Guide
    Television Archive News Search Service
    Workday Latech Edu
    Poe Pohx Profile
    Bill Devane Obituary
    Pollen Count Los Altos
    U.S. Nuclear Weapons Complex: Y-12 and Oak Ridge National Laboratory…
    Sitcoms Online Message Board
    Audrey Boustani Age
    Theycallmemissblue
    Sony E 18-200mm F3.5-6.3 OSS LE Review
    Otterbrook Goldens
    Gem City Surgeons Miami Valley South
    Axe Throwing Milford Nh
    Trivago Sf
    Earl David Worden Military Service
    Exterior insulation details for a laminated timber gothic arch cabin - GreenBuildingAdvisor
    Dulce
    Seeking Arrangements Boston
    Anotherdeadfairy
    How to Make Ghee - How We Flourish
    Craig Woolard Net Worth
    Cvs Sport Physicals
    25Cc To Tbsp
    Napa Autocare Locator
    Boneyard Barbers
    Moonrise Time Tonight Near Me
    Golden Tickets
    Gwen Stacy Rule 4
    Staar English 1 April 2022 Answer Key
    Best Workers Compensation Lawyer Hill & Moin
    Terrier Hockey Blog
    Edict Of Force Poe
    How To Paint Dinos In Ark
    Daly City Building Division
    Andrew Lee Torres
    Lake Kingdom Moon 31
    Luvsquad-Links
    Fedex Passport Locations Near Me
    Lyons Hr Prism Login
    Cult Collectibles - True Crime, Cults, and Murderabilia
    Bank Of America Appointments Near Me
    Bedbathandbeyond Flemington Nj
    French Linen krijtverf van Annie Sloan
    Jigidi Jigsaw Puzzles Free
    De Donde Es El Area +63
    Tweedehands camper te koop - camper occasion kopen
    Thrift Stores In Burlingame Ca
    Fetllife Com
    Latest Posts
    Article information

    Author: Madonna Wisozk

    Last Updated:

    Views: 6318

    Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

    Reviews: 87% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Madonna Wisozk

    Birthday: 2001-02-23

    Address: 656 Gerhold Summit, Sidneyberg, FL 78179-2512

    Phone: +6742282696652

    Job: Customer Banking Liaison

    Hobby: Flower arranging, Yo-yoing, Tai chi, Rowing, Macrame, Urban exploration, Knife making

    Introduction: My name is Madonna Wisozk, I am a attractive, healthy, thoughtful, faithful, open, vivacious, zany person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.